Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Ispinde af hindbærsaft
19. marts 2007
(Opdateret 19.03.07)
Af:
Ulla Nielsen
ISPINDE AF HINDBÆRSAFTca. 4 stk.1 ½ dl friske eller frosne hindbær2 dl ufortyndet hindbærsaftSådan gør duKom hindbær og saft i en blender eller
Ispinde (4 stk)
1 ½ dl friske eller frosne hindbær
2 dl ufortyndet hindbærsaft
Fremgangsmåde
Kom hindbær og saft i en blender eller foodprocessor og blend, til det ligner tyk saft.
Hæld saften i isforme med pinde og frys isene mindst seks-otte timer.
Når I skal spise ispindene, kan I tage dem direkte fra fryseren.
Skyl formen med meget varmt vand, og vrik forsigtigt ispindene fri
Få flere opskrifter på is her.
Læs mere om:
Opskrifter på is
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også