Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Lækker blåbærsyltetøj med en snert af appelsin
22. august 2012
(Opdateret 22.08.12)
Af:
Beagle Iuel-Brockdorff
Opskrift på blåbærsyltetøj med appelsin - suveræn på morgenbrødet
INGREDIENSER
300 g blåbær
2 strimler skal fra øko-appelsin
2 dl appelsinsaft
200 g syltesukker, gerne økologisk
Fremgangsmåde
Hæld blåbær, appelsinskal og -saft i en gryde og kog det op.
Tilsæt syltesukker og kog i ca. 8 min. Hæld på skoldede glas.
Lækkert til ost, over desserter eller på brød.
Vær opmærksom på, at blåbærsyltetøjet ikke er så tykt.
Se flere opskrifter på marmelade og syltetøj her.
Læs mere om:
Opskrifter på marmelade og syltetøj
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også