Kærlighed og sex
10. oktober 2024

Er du træt af at vente på næste besked fra din utilregnelige Tinder-flirt? Så er ny tendens måske noget for dig

For mange handler det om at stoppe med at søge bekræftelse udefra og i stedet fokusere på sig selv. Det er også tilfældet for Johanne Bille, der længe har været en del af den nye tendens.
Af: Kamilla Kilias

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Johanne Bille er en af flere kvinder, der har taget en pause fra datinglivet. Tendens hedder 'boy sober' og spreder sig lige nu på sociale medier.

Foto: Unsplash

Kender du det der med at have sendt endnu en besked til ham den søde fra Tinder - ham, som du har datet i et par uger, selvom han egentlig bliver ved med at sende ret blandede signaler.

Din mavefornemmelse siger dig, at du nok allerede ved, hvor det bærer hen, men du kan ikke lade være med at tjekke telefonen hvert andet minut, håbe på svar og planlægge næste træk.

For nogle lyder det her som en helt almindelig dag i datingland. For andre lyder det som en ond cirkel, der skal brydes. Og det er lige præcis her, tendensen ‘boy sober’ er opstået.

Det handler om at trække stikket på datinglivet, droppe de opslidende apps og de uopnåelige forventninger til romantik og i stedet fokusere på sig selv.

Men hvorfor vælger flere og flere kvinder at blive ‘boy sober’? Hvad får man ud af at tage en pause fra jagten på kærligheden? Og hvordan kommer man tilbage til datinglivet, når man har været helt ude af gamet?

Det taler Kamilla Kilias med forfatter og kulturskribent Johanne Bille om i ugens afsnit af podcasten ‘femina update’.

Du kan lytte til afsnittet her.

Timeout fra datinglivet

Timeout fra datinglivet

Femina update | 24 min

Du kan også lytte til tidligere episoder af ‘femina update’ her.

Læs mere om:

Læs også