Rabarberkompot med skyr og knas
Foto: Bjørn Jakobsen
Morgenmad: Kompot med skyr og knas (Tid: 15 min.)
Ingredienser
250 g skyr
2 spsk akaciehonning
4 dl rabarberkompot
- se opskrift HER
Morgenknas:
1 tyk skive rugbrød
15 g smør
1 dl havregryn
½ dl hasselnøddeflager
2 spsk flydende honning
Fremgangsmåde
Tilbered morgenknaset først:
Riv rugbrødet groft og rist det i smør på panden sammen med havregryn, nødder og honning i ca. 10 min., til det er sprødt og gyldent.
Lad det køle af på panden.
Rør skyren med honning, servér det til den hjemmelavede kolde rabarberkompot og drys med sprød knas.
Rabarber til det hele - fra morgenmad til dessert
Rabarberkompot
Rabarbermuffins
Kylling Danoise
Rabarbersorbet
på pandekage
Isabellas store bog
om køkkenhaven
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.