Laksecocktail
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskriften er til 4 personer.
TID: 20 min.
Prøv også SØNDAGs lækre lakseruller - få opskriften lige her!
Ingredienser:
2 æg
200 g røget laks
200 g fersk laks (fryses evt. i 24 timer)
½-1 spsk sennep
1 bdt dild
1 citron, økologisk
Salt, peber
2 skiver brød, evt. rugbrød
1 spsk olivenolie
2 hjertesalat
Evt. dressing
Evt. dild
Prøv også laks med sprød polenta - du får opskriften lige her!
Fremgangsmåde:
Kog æggene hårdkogte i ca. 9 minutter. Lad dem afkøle i vand og pil dem.
Skær al laksen i tern og vend dem i en skål med sennep og hakket dild.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær brødet i små tern og vend det i en skål med olivenolie og salt.
Rist brødet sprødt på en pande og lad det afkøle på bagepapir.
Skyl salaten godt, hak den fint og vend den evt. med lidt dressing.
Lav selv de små og smukke sushi-bidder. Du får opskriften lige her!