Stegt squash og løg i olie
Foto: Bjørn Jakobsen
Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her en lækker grøn salat, som du gerne må ofre en god olivenolie på.
Stegt squash og løg i olie
TID: CA. 25 MIN.
Ingredienser
500 g squash
2 rødløg
Olie til stegning
1 fed hvidløg
2 spsk olie
Salt, peber
Timian
Fremgangsmåde
Skær squashen i skiver og steg dem i rigelig olie på en grillpande.
Skær løgene i både og steg også dem i olie. Læg de stegte grøntsager på en tallerken.
Pil og hak hvidløget og rør det med olie.
Hæld dressingen over grøntsagerne, der krydres med salt og peber og pyntes med timian.
Her får du 8 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:
Krydrede lammekødboller i tomatsovs
Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl