Mad
16. maj 2011

Stegt squash og løg i olie

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her en lækker grøn salat, som du gerne må ofre en god olivenolie på.
Af: Louise Dandanell Ørsted
https://imgix.femina.dk/media/article/stegt-squash.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her en lækker grøn salat, som du gerne må ofre en god olivenolie på.

Stegt squash og løg i olie
TID: CA. 25 MIN.

Ingredienser
500 g squash
2 rødløg
Olie til stegning
1 fed hvidløg
2 spsk olie
Salt, peber
Timian

Fremgangsmåde

Skær squashen i skiver og steg dem i rigelig olie på en grillpande.

Skær løgene i både og steg også dem i olie. Læg de stegte grøntsager på en tallerken.

Pil og hak hvidløget og rør det med olie.

Hæld dressingen over grøntsagerne, der krydres med salt og peber og pyntes med timian.

Her får du 8 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:


Tun-dip og grissini

Grissini med pølser og skinke

Sardiner i olie

Kikærtesalat med rucola

Braiseret kanin

Stegt kyllingelever

Krydrede lammekødboller i tomatsovs

Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg


Læs mere om:

Læs også