Sardiner i olie
Foto: Bjørn Jakobsen
Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her sardiner i olie.
Sardiner i olie
TID: CA. 5 MIN.
Ingredienser
1-2 dåser gode (oftest
de dyre) sardiner
1 citron
Fremgangsmåde:
Hæld olien fra sardinerne og anret dem i et lille fad. Servér med citronbåde.
Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:
Stegt squash og løg i olivenolie
Krydrede lammekødboller i tomatsovs
Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl
Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop
Beige tallerken m. sommerfugle
- PIP collection Trinidad leaves dug
- Södahl Citronskål - Hanne Bertelsen
Beige tallerken m. sommerfugle
- PIP collection Trinidad leaves dug
- Södahl Citronskål - Hanne Bertelsen