Ravioli med skvalderkål
Foto: Bjørn Jakobsen
Tid: 30 min.
Ravioli med skvalderkål
Det skal du bruge:
Fyld:
300 g spæde skvalderkål
90 g ricotta
200 g hakket kogt skinke
90 g friskreven parmesan
1 æg
1 nip reven muskatnød
Salt, friskkværnet peber
Vil du selv lave pastaen til din ravioli? Så får du en opskrift her!
Desuden:
Friske lasagneplader
1 æg
60 g smør
2½ dl fløde
90 g friskrevet parmesan
TILMELD DIG SØNDAGS NYHEDSBREV HER, OG FÅ FLERE INSPIRERENDE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INDBAKKE
Sådan gør du:
Fyldet: Kog skvalderkål i saltet vand, til det falder sammen. Pres væden af og hak det meget fint. Bland alle ingredienser til fyldet.
Læg en lasagneplade på et spækbræt og pensl med pisket æg.
Læg en skefuld fyld på pastapladen ca. 4 cm fra enden, fortsæt med 8 cm's mellemrum.
Læg den anden plade over og tryk godt sammen rundt om fyldet.
Skær de fyldte plader ud i firkanter og klem kanterne sammen med en gaffel.
Kog raviolierne i letsaltet vand ca. 4 min. og læg dem i dybe tallerkener.
Kog smør og fløde ved svag varme.
Hæld flødesaucen over raviolien, drys med parmesanost og server.
Flere skønne opskrifter med ukrudt
Mælkebøttesaft Brændenældesuppe Stegt mælkebøtte med grøntsagsmos Smuk salat med bellisblomster Lasagne med kylling og skvalderkål Ravioli med skvalderkål