Rejespyd med sursød sauce
En asiatisk inspireret og frisk tilføjelse til grillmiddagen!
REJESPYD MED SURSØD SAUCE
Ingredienser
16-20 pillede tigerrejer
½ citrongræs
1 fed hvidløg
½ dl limesaft
½ dl olie
1 lille spsk honning
2 spsk soja
Sauce:
½ rød peberfrugt
¼ agurk
2 spsk eddike
1 tsk sukker
Lidt sambal oelek (stærkt chiliprodukt på glas)
Fremgangsmåde
Læg rejerne i en skål og tilsæt finthakket citrongræs, presset hvidløg, limesaft, olie, honning og soja.
Stil på køl i ca. 2 timer.
Skær peberfrugt og agurk i små terninger og rør med det øvrige. Smag til.
Dup rejerne i køkkenrulle og sæt dem på spyd.
Grill ved god varme 1-2 min. på hver side.
Servér med sauce og evt. ris til.
6 LÆKRE GRILLSPYD
Auberginespyd
med feta
Krydrede lammespyd
Kyllingesatay med
peanutsauce
Laksespyd med
bacon og pestoOksespyd med
tomatmarinadeRejespyd med
sursød sauce