1. Varm ovnen op til 225°.
2. Pisk æg og sukker let og meget luftigt. Sigt mel, kakao og bagepulver i dejen og vend det i æggemassen med let hånd. Smør dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir i et rektangel på 30 x 40 cm og bag den i ca. 8 min. 3. Læg den bagte rouladedej med papiret opad på et nyt stykke bagepapir, der er drysset med lidt flormelis. Læg et viskestykke over og lad den køle af et par min. 4. Træk det øverste bagepapir af, fordel isen på rouladedejen, drys med bær og rul den straks sammen. 5. Drys med flormelis og servér staks eller læg den i fryseren, indtil den skal serveres. Energi pr. stykke211 kcal. Fordelt på: fedt 24 %, protein 12 %, kulhydrat 64 % PRØV OGSÅ: Trøffelroulade med cognac og kaffe (link fjernet)
Læs mere om: