Lasagne med kylling og skvalderkål
Foto: BJØRN JAKOBSEN
Lasagne med kylling og skvalderkål
TID: 20 min. + bagning
Det skal du bruge:
200 g skvalderkål
300 g kogt kylling
Ostesauce:
30 g smør
2 spsk mel
½ l sødmælk
100-150 g revet mozzarella
4-5 lasagneplader
Salt, peber
Til gratinering:
Smør til pensling af fadet
50 g parmesan
Prøv også: Lasagne med masser af grøntsager
TILMELD DIG SØNDAGS NYHEDSBREV HER, OG FÅ FLERE INSPIRERENDE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INDBAKKE
Sådan gør du:
Indstil ovnen på 200 grader.
Pluk og rens nye skud af skvalderkål. Tag ca. 50 g fra og stil til side.
Skær kyllingkødet i mindre stykker.
Smelt smørret og rør 2 spsk mel i. Pisk mælken i lidt ad gangen og kog saucen igennem nogle min. Rør osten i og smag til med salt og peber.
Tilsæt de 50 g skvalderkål, der var stillet til side, og rør godt rundt.
Smør et ovnfast fad eller en lille bradepande.
Læg lasagneplader, skvalderkål, kyllingekød og ostesauce lagvis. Begynd og slut med ostesauce. Drys parmesan over til sidst.
Bag lasagnen ca. 40 min., og lad den hvile 5 min. inden udskæring.
Ukrudt af den fineste slags
Mælkebøttesaft Brændenældesuppe Stegt mælkebøtte med grøntsagsmos Smuk salat med bellisblomster Lasagne med kylling og skvalderkål Ravioli med skvalderkål