Træning og kost
10. december 201410. december: Chokolade med rom-rosin
LCHF opskrift: Rosiner er ikke low carb, men for mig er rom-rosinsmagen ret juleagtig, så derfor deler jeg alligevel opsriften.
Af: Tatjana Albinus
Chokolade med rom-rosin
Ingredienser 100 gram sukkerfri eller 85% chokolade 1dl rosiner 3 spsk. romessens fra Dr. Oetker (andre mærker skal doseres anderledes) Rosinerne lægges i blød i romessens - de må gerne trække et par timer. Chokoladeingredienserne smeltes sammen i en gryde. En smule chokolade hældes i bunden af nogle små forme og sættes i fryseren til chokoladen er stivnet. Derefter "vrides"rosinerne og lægges i formene, der fyldes op med chokolade. Stilles køligt til servering. Alternativt kan massen hældes i en større form og efter afkøling skæres i passende bidder. Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk I morgen får du opskriften på kokosmarcipanOpskriften er fra bogen Low carb lækkerier, der indeholder 88 opskrifter på brød, kage, dessert og andre lækkerier uden mel og sukker. Lån bogen på biblioteket, eller køb den hos din (net)boghandler.