Træning og kost
17. december 201417. december: Hasselnøddeis
LCHF opskrift: Denne hasselnøddeis smager nærmest af blød nougat! Så elsker du nougatsmagen og har brug for en konfektpause, så prøv denne lækre is.
Af: Tatjana Albinus
Hasselnøddeis
Ingredienser 200 gram hasselnødder 400 ml kokosmælk 1 banan 1 dl sukrin gold* 4 spsk. kakao 1 spsk. frysetørret kaffe opløst i en smule kogende vand 1 tsk. vaniljepulver Hasselnødderne ristes 15 minutter i ovnen ved 150 grader, hvorefter skallen gnides af. Nødderne males til mel i en foodprocessor eller kaffemølle og røres sammen med resten af ingredienserne. Massen smages til med eventuelt mere sukrin og kakao og køres i ismaskine eller fryses mindst 4 timer under jævnlig omrøring. Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk I morgen får du opskriften på dadelkugler
Opskriften er fra e-bogen “Mine bedste tips til vægttab og mine lækreste opskrifter”, der er gratis, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet (som du naturligvis når som helst kan afmelde dig igen).
*Sukrin gold er en kaloriefri sukkererstatning. Den kan købes i Matas og i helsekosten.