Træning og kost
24. december 201424. december: Kokos-konfekt (næsten som Bounty)
LCHF opskrift: Denne lækre kokos-konfekt minder meget om Bounty i smag og konsistens. Den kan virkelig anbefales!
Af: Tatjana Albinus
Kokos-konfekt (16 stk.)
Ingredienser 50 g kokosolie Den faste, fede del af en dåse kokosmælk 125 gram almindeligt kokosmel 1/2 dl sukrin gold* Kokosolien smeltes, og resten af ingredienserne blandes i. Hvis massen er for tør, tilsættes lidt ekstra kokosmælk. Massen trykkes flad i en form og fryses en times tid, hvorefter den skæres i passende stykker, der overtrækkes med sukkerfri eller 85% chokolade. Opbevares på køl et par dage eller fryses. Prøv også: Sund jule-konfekt: Julekugler Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk
Opskriften er fra bogen Low carb lækkerier, der indeholder 88 opskrifter på brød, kage, dessert og andre lækkerier uden mel og sukker. Lån bogen på biblioteket, eller køb den hos din (net)boghandler.
*Sukrin gold er en kaloriefri sukkererstatning. Den kan købes i Matas og i helsekosten.