Træning og kost
9. december 20149. december: Blød nougat
LCHF opskrift: For mig er blød nougat (og marcipan) simpelthen indbegrebet af jul, og heldigvis kan de lækre sager også laves i sukkerfri udgaver.
Af: Tatjana Albinus
Blød nougat
Ingredienser 75 gram hasselnødder 100 gram sukkerfri eller 85% chokolade 50 gram kokosolie 2 spsk. sukrin gold* Hasselnødderne ristes 10 minutter i ovnen ved 180 grader. Når de er afkølet, gnides skallen af, og nødderne køres i foodprocessoren til en helt fin masse sammen med sukrinen. Chokolade og kokosolie smeltes over svag varme og blandes med nøddesmørret. Nougatmassen smages til med eventuelt mere sukrin, hældes i en lille form beklædt med bagepapir og stivner i køleskab. Opbevares i køleskab eller i fryseren. Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk I morgen får du ospkriften på chokolade med rom-rosin Tilmeld dig helt gratis Tatjanas Januar-challenge, der hjælper dig til at integrere nye, sunde vaner i det nye år. Tilmeld dig her *Sukrin gold er en kaloriefri sukkererstatning. Den kan købes i Matas og i helsekosten.