Kylling i grøn karrysauce med blomkålsris til 2 personer
INGREDIENSER TIL KYLLING I GRØN KARRYSAUCE MED BLOMKÅLSRIS 300 g kyllingebrystfilet 1 fed hvidløg 2-3 cm frisk ingefær 25 g skalotteløg ¼ tsk. gurkemeje 1 spsk. olivenolie til stegning salt og friskkværnet peber 1 frisk grøn chili 150 g yoghurt naturel 3,5 % 2 håndfulde koriander 1 lille håndfuld mynte saft af ½ limefrugt
Find mange andre lækre retter med kylling lige her GRØNT TILBEHØR 200 g gulerod, skrællet vægt 100 g squash
BLOMKÅLSRIS 300 g blomkål
Opskrift - sådan laver du kylling i grøn karrysauce med blomkålsris
1. Skær kyllingefilet i tynde strimler. Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv begge dele fint. Pil og hak løget. Steg gurkemeje i olien på en pande, og tilsæt hvidløg, ingefær og løg. Tilsæt kyllingestrimler, krydr med salt og peber, og steg dem godt på begge sider i 4-5 minutter. 2. Rens chilien, og blend yoghurt med chili, krydderurter og limesaft. Hæld yoghurtblandingen over kyllingen, og lad det simre under låg ved svag varme i 10 minutter. 3. Grønt tilbehør: Skræl guleroden, og skær den i tynde strimler på langs. Skyl squashen, og skær den på samme måde. 4. Blomkålsris: Skyl blomkålen, og del den i buketter. Blend dem i en foodprocessor (eller riv dem på et rivejern). Hæld kogende vand over blomkålsrisene, og hæld straks vandet fra.
Næringsindhold pr. person Energi: 387 kcal
Protein: 39,9 g
Fedt: 14,7 g
Kulhydrat: 27,5 g
Kostfibre: 7,4 g
PRØV OGSÅ: Broccolisalat med pollo tonnato