Hotdog a la completo
Foto: Anders Schønnemann
I Chile får man hotdogs med syltet kål, avokado og mayonnaise. Du kan springe mayonnaisen over, det er bestemt en smagssag. Men en hotdog MÅ man jo have indimellem.
Hotdog a la completo til 2 personer (25 min.)
Ingredienser:
2 dl eddike
½ dl sukker
1 lille spidskål, snittet
ENDVIDERE:
2 avokadoer
1-2 spsk. lime
salt
2 gode pølser
2 hotdogbrød
2 tomater i terninger
evt. mayonnaise
Opskrift - Sådan laver du hotdog a la completo:
1. Kog eddike og sukker op. Hæld den varme lage over kålen, og lad den trække i mindst 15 minutter.
2. Mos avokadoerne med lidt limesaft, og smag til med salt.
3. Steg eller kog pølserne, og lun pølsebrødene. Kom kål, avokado, tomat og mayo på, og servér resten af kålen ved siden af.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: ærtesuppe med pocherede æg - Få opskriften herOnsdag: Kylling og tomat i garam masala - Få opskriften her
Torsdag: Lammehakkebøffer med kikærte-yoghurt - Få opskriften her
Fredag: Pasta med kammuslinger og asparges - Få opskriften her