Selvfølgelig skal man da have fastelavnsboller til fastelavn!
Der findes efterhånden mange forskellige fastelavnsboller - åbne eller lukkede fastelavnsboller, dem af wienerbrød med flødeskum, eller dem med creme eller marmelade.
En klassisk, gammeldags fastelavnsbolle er faktisk ikke så sød, og selve bollen er fuldstændig ligesom en klassisk tebolle - fyldt med vaniljecreme og med glasur på toppen.
Hører du også til dem, der sværger til de gammeldags fastelavnsboller, er denne opskrift lige den opskrift, du leder efter. Dette et nemlig en opskrift på helt klassiske gammeldags fastelavnsboller med creme og glasur.
Creme:
Er du derimod mere til en nyere fortolkning af fastelavnsboller, så har vi nedenfor samlet et hav af forskellige opskrifter på inspiration til forskellige fastelavnsboller.
Disse fastelavnsboller byder på en lille smag af forår og sommer, der vil friske de ellers traditionelle fastelavnsboller lidt op. Du finder opskriften lige her.
Men du kan også sagtens lave de gammeldags fastelavnsboller men med et strejf af ændringer. Vi har nemlig samlet en opskrift på gammelsdags fastelavnsboller med chokolade og marcipanremonce.
Du finder opskriften på de lækre fastelavnsboller med chokolade lige her.
Det gode ved fastelavnsboller er, at du altid kan eksperimentere med forskellige slags creme, glasur og pynt! Du kan eksempelvis prøve at erstatte den klassiske creme med mandelcreme. Nedenfor finder du en opskrift på fastelavnsboller med mandelcreme i.
Denne opskrift minder ekstrem meget om den helt klassiske fastelavnsboller, så den eneste ændring du skal være opmærksom på er mandelcreme. Du finder opskriften her.
Ønsker du derimod at gøre noget ekstra ud af det, så har vi også fundet en kendt opskrift på fastelavnsboller fra Den Store Bagedyst.
Her får du opskriften på fastelavnsboller med vaniljecreme og borgmestermasse. Denne opskrift kræver lidt mere tid end de andre klassiske fastelavnsboller, men dine gæster vil helt sikkert være imponeret og elske dem!
Læs mere om: