Mad
25. december 2017

Det kan du bruge resterne af julemaden til

Vi har spist flæskesteg, and, kartofler og risengrød i lange baner, men mærkeligt nok er der alligevel ofte julemad tilovers. Få inspiration til, hvad du kan trylle frem af resterne her.
Af: redaktionen
Det kan du bruge resterne af julemaden til

Foto: Bjørn Jakobsen, Betina Hastoft

Selvom julemad naturligvis smager helt fantastisk, så tynger det i maven, når man har smovset sovs, kød og kulhydrater flere dage i træk. Få inspiration til, hvordan du tryller lækre retter ud af de sidste rester af julemaden her - og nogle af dem er desuden i den lettere ende.

Flæsestegssandwich:

Klassikeren, der er ideel, hvis du har en rest flæskesteg tilbage fra julemiddagen. Få opskriften her.

Asiatisk rådkålssalat med ris:

Det er sjældent, at man får spist et helt rødkålshoved på én gang. Brug resterne i en lækker og let asiatisk salat. Få opskriften her.

Friske forårsruller med and:

Har du rester af and tilovers, så tænk kreativt og brug den for eksempel i rispapirsruller med grønt og chilidressing. Få opskriften her. I opskriften er der brugt andebryst, men alt slags ande kan bruges.

Knuste kartofler med stenbidderrogn og creme fraiche:

Brug resterne af de kogte kartofler på en ny måde med denne forfriskende forret (som også sagtens kan spises som tilbehør). Få opskriften her.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs mere om:

Læs også