Det kan du bruge resterne af julemaden til
Foto: Bjørn Jakobsen, Betina Hastoft
Selvom julemad naturligvis smager helt fantastisk, så tynger det i maven, når man har smovset sovs, kød og kulhydrater flere dage i træk. Få inspiration til, hvordan du tryller lækre retter ud af de sidste rester af julemaden her - og nogle af dem er desuden i den lettere ende.
Flæsestegssandwich:
Klassikeren, der er ideel, hvis du har en rest flæskesteg tilbage fra julemiddagen. Få opskriften her.
Asiatisk rådkålssalat med ris:
Det er sjældent, at man får spist et helt rødkålshoved på én gang. Brug resterne i en lækker og let asiatisk salat. Få opskriften her.
Friske forårsruller med and:
Har du rester af and tilovers, så tænk kreativt og brug den for eksempel i rispapirsruller med grønt og chilidressing. Få opskriften her. I opskriften er der brugt andebryst, men alt slags ande kan bruges.
Knuste kartofler med stenbidderrogn og creme fraiche:
Brug resterne af de kogte kartofler på en ny måde med denne forfriskende forret (som også sagtens kan spises som tilbehør). Få opskriften her.