Skær fedtet fra andebrystet.
Skær fedtlaget i aflange tynde skive, drys med
salt og rist det sprødt på panden i et par min.
evt. i solsikkeolie.
Lad det sprøde andefedt køle af på køkkenrulle.
Steg andebrystet på den fedtede pande i 7 min.
på hver side, køl af og lad det trække i ca. 10 min.
Skræl avocadoen, fjern stenen og skær avocado-
kødet i skiver.
Skyl salaten og lad den afdryppe.
Hæld varmt vand i en bradepande.
Fugt et rent viskestykke og læg det dobbelt på køkken-
bordet.
Dyp et stykke rispapir i det varme vand og lad det trække
i 10-15 sek., til det bliver blødt.
Læg rispapiret på viskestykket og fordel avocado, salat
og skiver af stegt and på papiret.
Rul rispapiret om fyldet, så det lukker sammen.
Server andewrappen i skiver med lidt soja eller chilisauce
og pynt med sprødstegt andefedt.
Prøv også: Muscat-marineret and med linser
Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.