Ovnkylling med tomat, squash og kartofler til 4 personer
Læg alle ingredienserne til aftensmaden i et ovnfast fad, der er pænt nok til også at blive sat på bordet. Så klarer ovnen resten af arbejdet for dig. Tid: 20 minutter. Ovntid: 45 minutter.
DET SKAL DU BRUGE 4 kyllingeoverlår (eller brystfilet med skind) 250 g daddeltomater 250 g kartofler 1 squash 1 bundt frisk oregano (eller 2 spsk. tørret) 6 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber 75 g parmesan
TIL SERVERING friskrevet parmesan
Opskrift - sådan laver du ovnkylling med tomat, squash og kartofler
Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad. Skyl tomaterne, og halvér dem. Skrub kartoflerne, og halvér dem. Skyl squashen, og skær den i ca. 5 cm lange bjælker. Fordel kartofler, squash og tomater mellem kyllingestykkerne. Drys med oreganoblade. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Drys kyllingestykkerne med friskrevet parmesan, og sæt fadet i ovnen i 40-45 minutter, eller til kartoflerne er møre, og kyllingestykkerne er gennemstegte. Servér retten direkte fra fadet med mere parmesan til at rive over.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Svinekød i wok med radiser og nudler - Få opskriften her
Onsdag: Pizza med rødbede, gedeost og basilikumolie - Få opskriften her
Torsdag: Bagt torsk og maste kartofler med bacon - Få opskriften her
Fredag: Roastbeef med stegte kartofler og tomat-æble-salat - Få opskriften her