Mad
15. september 2016

Brombærparfait

Den sartlilla parfait lyser smukt op på sensommerbordet. Du kan også indfryse isen i portionsskåle. Her får du opskriften på en skøn brombærparfait
Af: Timm Vladimir
brombærparfait

Foto: Columbus Leth

Brombærparfait

Tid: 20 minutter. Frysetid: Mindst 5 timer Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 4 æggeblommer 100 g sukker 200 g brombær 2½ dl piskefløde 4 æggehvider en springform TIL SERVERING 200 g brombær en lille håndfuld usaltede pistacienødder citronverbena PRØV OGSÅ: Vild med brombærparfait? Så vil du sikkert også elske en hvid chokoladeparfait med brombær. Få opskriften her

Opskrift - sådan laver du brombærparfait

1. Pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt med en elpisker. Blend 200 g brombær med en stavblender, og vend dem i æggemassen. Pisk fløden til blødt flødeskum. Pisk æggehviderne stive. Vend først flødeskummet i brombærblandingen, og vend dernæst æggehviderne i. Beklæd springformen med husholdningsfilm, og hæld parfaitmassen i formen. Frys parfaiten i mindst 5 timer. 2. SERVERING: Vend parfaiten ud af formen, og pynt med 200 g brombær, pistacienødder og blade af citronverbena. PRØV OGSÅ: Mandelkage med brombær

Læs også