Fedtfattige kalkunfrikadeller
Der findes et utal af frikadelle opskrifter med et hav af forskellige varianter, ingredienser og nogle er mere sunde end andre. I denne artikel finder du en sund og fedtfattig opskrift på kalkunfrikadeller der er udarbejdet af Dorte Asbjørn.
Opskrift på fedtfattige kalkunfrikadeller
Tilberedningstid : 30 minutter
Antal personer : 4 personer
Serveringsforslag : Med grøn kartoffelsalat og mixed salat. Med rødstegt hvidkål og kartofler. Med karrysquash og stegte ris. Med kogte grøntsager, porresauce og kartofler.
Ingredienser til kalkunfrikadeller
- 500g kalkunbryst (hakket)
- 2 gulerødder (mellem størrelse, groft revet)
- 1 courgette groft revet
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. fransk sennep
- 2 spsk. mel
- 2 spsk. majsmel
- 1 bundt hakket persille
- 1 dl A38 fra Cheasy
- 1 æg
Sådan tilbereder du fedtfattige kalkunfrikdaller
Blandt alle ingredienserne sammen og lad frikadelle farsen trække i ca. 15 minutter. Steg kalkunfrikadellerne på en varm pande med lidt olie på. Brug lidt vand til at dyppe skeen i inden du former frikadellen i hånden.
Steg kalkunfrikadellerne hurtigt på begge sider, hvor kalkunfrikadellerne vendes næsten med det samme. Skru derefter ned for varmen og lad kalkunfrikadellerne stege langsomt færdigt under svag varme. Vend dem tit og ofte.
Energiinformation pr. portionFå andre opskrifter på sunde og velsmagende frikadeller :
Opskrift på thailandske frikadeller
Opskrift på broccoli frikadeller
Opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller
Opskrift på frikadeller med persille og hvidløg
Opskrift på krydrede frikadeller