Mad
4. oktober 2011

Gæstemad med vildt

Gæstemad med 5 retter og vildt kød. Få opskrifter med både due, kronhjort, andelever, fasan og vilde skovbær...
Af: Julie Hey
gæstemad, menu nytårsmenu

Foto: Bjørn Jakobsen

Du behøver ikke have jagttegn for at få vildt på bordet. SØNDAGs Julie Hey gik på jagt i supermarkedets kølemontre og skød genvej til denne lækre menu med vildt og andet godt fra skoven.

Gæstemad med vildt

Nogle typer vildt fås i supermarkederne i sæsonen, mens du skal til fiske- og vildthandleren for at få nogle andre. Du kan også bestille kødet i god tid hos slagteren.

Her får du opskrifter til en lækker 5 retters gæstemenu med både due, kronhjort, andelever, fasan og vilde skovbær...

Find den rigtige vin til din gæstemad - SØNDAG guider dig

Gæstemenu med vildt - 5 retter:

SNACK

Fasansalat
à la orange


FORRET

Andelever
med figner


MELLEMRET

Duebryst
på skovpuré


HOVEDRET

Kronhjortemørbrad
med orange
tranebærkompot

DESSERT

Vilde skovbær
med sorbet


Læs også