Glutenfri chokoladekage
Selvom du måske har glutenallergi, skal du da ikke snydes for en lækker chokoladekage. Derfor får du her en dejlig opskrift på glutenfri chokoladekage, som er lige til at sætte tænderne i.
Glutenfri chokoladekage
Ca. 16 stk.
Det skal du bruge til glutenfri chokoladekage
100 g smør
2½ dl sukker
1 dl rismel
½ dl kartoffelmel
4 spsk kakao
2 spsk psyllium-frøskaller, f.eks. HUSK
2 æg
Smør og rasp til formen
Leder du efter opskriften på verdens bedste chokoladekage? Den får du her
Sådan laver du glutenfri chokoladekage
Sæt ovnen på 175 grader.
Smelt smørret i en mikroovn eller over vandbad. Bland de tørre ingredienser i en skål og tilsæt smør og
æg. Rør hurtigt sammen til en dej.
Hæld dejen i en smurt og raspdrysset spring- eller tærteform, diam. 24 cm.
Bag din kagen midt i ovnen i ca. 15 min., den skal ikke være helt gennembagt, men stadig være lidt blød indeni.
Lad din chokoladekagen køle af og sæt den derefter i køleskabet.
Her får du endnu en opskrift på lækre kager uden gluten: Glutenfri småkager med citron
Elsker du (også) chokolade? Så klik dig igennem det store galleri med 25 fristende opskrifter med chokolade, og lad tænderne løbe i vand: