Der findes utallige af opskrifter på chokoladekage, og det kan være svært at vælge, hvilken slags man skal bage. Skal det være en svampet kage eller mere sprød chokolade, skal den være med eller uden ægte chokolade, eller skal det måske være en hvid chokoladekage?
Under opskriften får du 25 fristende opskrifter fyldt med chokolade
1. Sæt ovnen på 175 grader.
2. Smelt smørret. Pisk æg og sukker til en let og luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser og rør dem i æggesnapsen sammen med det smeltede smør. Hæld mælken i og rør det hele til en jævn dej.
3. Hæld dejen til kagen i en bradepande, 30 x 40 cm, beklædt med bagepapir og bag din chokoladekage midt i ovnen i 30-35 min.
4. Tag verdens bedste chokoladekage ud og lad den køle af.
5. Smelt smørret og rør kaffen i. Lad din chokoladekage blandingen køle af og rør derefter flormelis, kakao og vaniljesukker i.
6. Rør, til glasuren er helt jævn, og fordel den over kagen med en paletkniv. Hvis du har lyst, kan du strø lidt kokos over til pynt.
7. Når chokoladen er stivnet, er din chokoladekage klar til at blive skåret ud i stykker.
Server chokoladekagen sammen med en god kop kaffe.
Er du bare helt vild med chokoladekage og chokolade? Her får du 25 fristende opskrifter med chokolade: