1. Læg rosinerne i appelsinjuice, og stil dem til side i ca. 30 minutter. Del æggene, så blommerne er i én skål og hviderne i en anden. Pisk hviderne stive, og stil dem til side. Pisk æggeblommer med lucuma, vaniljepulver, chiafrø og salt. Tilsæt mælk og hvedemel, og pisk igen. Vend de stive æggehvider i massen og hæld rosinerne i. Varm en stor pande med smør eller olie. Hæld massen på panden, og steg ved lav varme, til den bliver gyldenbrun på den ene side. Vend rundt, og steg den anden side på samme måde. 2. SERVERING: Riv pandekagen i mundrette bidder, og servér med æblemos og flormelis til.
HER KAN DU FINDE FLERE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ SUPERFOODS
Chia-pudding – Få opskriften her
Gurkemeje-latte – Få opskriften her
Glutenfri rødbedevafler – Få opskriften her
Opskriften stammer fra Anne-Sophie Lahmes bog ”Køkkenmagi: Superfoods til hverdag”, der giver dig nye bud på supersunde retter, der gør vejen til næringsrig mad kortere. 249 kr. Gyldendal.
Opskriften stammer fra Anne-Sophie Lahmes bog ”Køkkenmagi: Superfoods til hverdag”, der giver dig nye bud på supersunde retter, der gør vejen til næringsrig mad kortere. 249 kr. Gyldendal.