
Skræl og riv ingefær og gurkemeje på et rivejern, og hæld alle ingredienserne i en lille gryde. Lad det koge op og simre i 5 minutter, inden du serverer gurkemeje-latten helt varm i et krus. HER KAN DU FINDE FLERE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ SUPERFOODS
Kaiserschmarrn med lucuma og chiafrø – Få opskriften her
Glutenfri rødbedevafler – Få opskriften her
Opskriften stammer fra Anne-Sophie Lahmes bog ”Køkkenmagi: Superfoods til hverdag”, der giver dig nye bud på supersunde retter, der gør vejen til næringsrig mad kortere. 249 kr. Gyldendal.
Opskriften stammer fra Anne-Sophie Lahmes bog ”Køkkenmagi: Superfoods til hverdag”, der giver dig nye bud på supersunde retter, der gør vejen til næringsrig mad kortere. 249 kr. Gyldendal.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.