1. Læg arame-tang i en skål, og hæld koldt vand over. Lad tangen trække i 10 minutter. Skær tofu i ½ cm tynde skiver, og steg dem på en pande i smagsneutral olie, til de får en gylden skorpe. 2. NUDLER: Kog nudlerne i rigeligt vand efter anvisningen på pakken. 3. Skyl squash, og skræl gulerødder, og skær det i tynde stave med et juliennejern. Læg ned i vandet til nudlerne, 1 minut før nudlerne er kogt færdige. Lad nudler og grøntsager koge tiden ud; hæld vandet fra, og hæld nudler og grønt i en skål. 4. DRESSING: Pisk alle ingredienser til dressingen sammen. 5. Vend nudler og grønt i dressingen. Tilsæt tang, tofu og edamamebønner, og vend rundt. 6. SERVERING: Kog 4 æg, pil dem, og skær dem i halve. Servér soba-salaten i en skål med et halvt æg til hver portion. HER KAN DU FINDE FLERE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ SUPERFOODS
Gurkemeje-latte – Få opskriften her
Kaiserschmarrn med lucuma og chiafrø – Få opskriften her
Opskriften stammer fra Anne-Sophie Lahmes bog ”Køkkenmagi: Superfoods til hverdag”, der giver dig nye bud på supersunde retter, der gør vejen til næringsrig mad kortere. 249 kr. Gyldendal.
Opskriften stammer fra Anne-Sophie Lahmes bog ”Køkkenmagi: Superfoods til hverdag”, der giver dig nye bud på supersunde retter, der gør vejen til næringsrig mad kortere. 249 kr. Gyldendal.