
1. Læg arame-tang i en skål, og hæld koldt vand over. Lad tangen trække i 10 minutter. Skær tofu i ½ cm tynde skiver, og steg dem på en pande i smagsneutral olie, til de får en gylden skorpe. 2. NUDLER: Kog nudlerne i rigeligt vand efter anvisningen på pakken. 3. Skyl squash, og skræl gulerødder, og skær det i tynde stave med et juliennejern. Læg ned i vandet til nudlerne, 1 minut før nudlerne er kogt færdige. Lad nudler og grøntsager koge tiden ud; hæld vandet fra, og hæld nudler og grønt i en skål. 4. DRESSING: Pisk alle ingredienser til dressingen sammen. 5. Vend nudler og grønt i dressingen. Tilsæt tang, tofu og edamamebønner, og vend rundt. 6. SERVERING: Kog 4 æg, pil dem, og skær dem i halve. Servér soba-salaten i en skål med et halvt æg til hver portion. HER KAN DU FINDE FLERE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ SUPERFOODS
Gurkemeje-latte – Få opskriften her
Kaiserschmarrn med lucuma og chiafrø – Få opskriften her
Opskriften stammer fra Anne-Sophie Lahmes bog ”Køkkenmagi: Superfoods til hverdag”, der giver dig nye bud på supersunde retter, der gør vejen til næringsrig mad kortere. 249 kr. Gyldendal.
Opskriften stammer fra Anne-Sophie Lahmes bog ”Køkkenmagi: Superfoods til hverdag”, der giver dig nye bud på supersunde retter, der gør vejen til næringsrig mad kortere. 249 kr. Gyldendal.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.