1. Skyl tomater, og skær dem i tern. Pil rødløg, og skær i tern. Skær blomkål i buketter. Pres hvidløg. Bland macapulver, gurkemeje, kanel, chili, allehånde og stødt koriander i en skål. Smelt kokosolie på en pande, og tilsæt hvidløg, rødløg og krydderier. Vend rundt ved høj varme, og tilsæt tomaterne. Steg videre i 1-2 minutter, skru ned for varmen, og tilsæt vand. 2. TILBEHØR: Kog quinoa efter anvisningen på pakken. 3. Når tomaterne er opløst i gryden, og saucen begynder at samle sig: Tilsæt salt, æblecidereddike og honning, og rør godt rundt. Hæld kokosmælk i, og lad saucen samle sig. Læg blomkålen oven på saucen, skru ned for varmen, og læg låg på. Lad retten simre i 5 minutter, eller til blomkålen er mør, men stadig har bid. Hold øje undervejs, og tilsæt evt. mere vand, hvis saucen virker tør. 4. SERVERING: Servér maca-gryden med quinoa, og drys plukket koriander og chiliflager over. HER KAN DU FINDE FLERE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ SUPERFOODS
Chia-pudding – Få opskriften her
Gurkemeje-latte – Få opskriften her
Kaiserschmarrn med lucuma og chiafrø – Få opskriften her
Opskriften stammer fra Anne-Sophie Lahmes bog ”Køkkenmagi: Superfoods til hverdag”, der giver dig nye bud på supersunde retter, der gør vejen til næringsrig mad kortere. 249 kr. Gyldendal.
Opskriften stammer fra Anne-Sophie Lahmes bog ”Køkkenmagi: Superfoods til hverdag”, der giver dig nye bud på supersunde retter, der gør vejen til næringsrig mad kortere. 249 kr. Gyldendal.
Læs mere om: