Bruschetta med krebsehaler
Foto: Bjørn Jakobsen
Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret
Bruschetta med krebsehaler
TID: 15 min.
2 fed hvidløg
1 flute
2 stilke bladselleri
2 spsk bredbladet persille
1 dl mayonnaise
2 tsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
En anelse øko-citronskræl
Paprika
500 g krebsehaler
Fremgangsmåde:
Tænd for ovngrillen.
Bland smør med presset hvidløg.
Skær brødet i tynde skiver og kom
hvidløgssmør på.
Grill brødene et par min.
Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.
Hak bladeselleri og persille fint.
Bland med mayonnaise, citronsaft, sennep,
citronskræl og et drys paprika.
Rør krebsehaleri til sidst.
Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.
Inden servering til avocadoshots smøres lidt
krebsehaleblanding på hvert stykke brød.
Her får du 6 nemme og lækre opskrifter til en overdådig middag i haven:
6 lækre retter
Kammuslingermed prosciutto
og tomatpestoKolde avocado-
shots
Bruschetta med
krebsehaler
Italiensk farseret
prochetta
Rucolasalat med
fennikel og
abrikosChokoladelag-
kage med
hindbær