Det her er simpelthen altid skønt at få serveret. Vi ELSKER disse syndige små bomber!
Du kan lave din dej tidligt på dagen, fylde den i en sprøjtepose og opbevare den ved stuetemperatur i et par timer. Bag gerne dine profiteroles, mens I spiser forret. Har du ikke helt nok is i maven til det, så bag dem om morgenen, og sæt dem på en rist i køkkenet. De er stadigvæk skønne.
Prøv også opskriften på profiteroles med blåbær, lavendel og hvid chokolade her:
Navnet betyder 'lille belønning', og det må man sige, at de små vandbakkelser med creme og chokolade i sandhed er.
Er du bange for at kaste dig ud i vandbakkelserne, er det nok, fordi du har hørt skrækhistorier om, hvor svært det kan være. Men så længe du IKKE åbner lågen til ovnen, imens de bager, så skal alt nok gå.
Kast dig endlig ud i det!
Står du og skal kreere en lækker middagsmenu til dine gæster, er profiteroles den perfekte dessert. Den er let og luftig, men stadig sød og syndig.
Til hovedret kan du servere entrecote med urte-bearnaise og grønne bønner, og forretten kan bestå af foie gras-terrine. Herunder får du opskrifterne samt en helt genial tidsplan og indkøbsliste.
Læs mere om: