En nem suppe der kun tager en halv time at lave, sprængfyldt med sunde og friske grøntsager. Her får du opskriften på en skøn forårsminestronesuppe
4 personer
Tid i alt 30 min
DET SKAL DU BRUGE
2 fed hvidløg
2 porrer
1 spsk. olivenolie til stegning
500 g små kartofler
3 store gulerødder
1 l grøntsagsbouillon
1 dåse butterbeans
500 g frisk spinat
300 g ærter fra frost
1 citron
salt og friskkværnet peber
TIL SERVERING
1 håndfuld kruspersille
godt brød
Opskrift - sådan laver du forårsminestronesuppe
1. Pres hvidløg. Rens porrer, skær bunden og de grønne blade fra, og skær porrerne i skiver. Steg hvidløg og porrer i olivenolie i en stor gryde. Skrub eller skræl kartofler og gulerødder, skær dem i skiver, og lad dem stege med i gryden i et par minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon. Lad suppen koge i 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Dræn og skyl butterbeans. Skyl spinaten. Rør butterbeans, spinat og frosne ærter i gryden, til spinaten falder sammen, og ærterne er tøet op. Smag suppen til med friskpresset citronsaft, salt og peber. 2. SERVERING: Anret suppen i dybe tallerkener, drys med plukket persille, og servér med brød til. TIP: Kog evt. nogle små pastasuppehorn, og servér dem med suppen. Få indkøbslisten til hele ugen her