Giv din æggekage ekstra smag a la Spanien med bagte peberfrugter og chorizo. Her får du opskriften på æggekage med chorizo og bagte peberfrugter.
50 min4 personer
DET SKAL DU BRUGE
6 æg
1 dl mælk
Salt og peber
100 g frisk gedeost
Fyld:
3 røde peberfrugter
200 g tørret chorizo
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
Til servering:
Fuldkornsflutes
1 håndfuld bredbladet persille
Fyld: Tænd ovnen på 175°. Skyl peberfrugterne, halvér dem, og fjern kernerne. Skær peberfrugterne i grove skiver, og fordel dem i et ovnfast fad. Skær chorizo i skiver på 1 cm’s tykkelse, og fordel dem i fadet. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend rundt. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til peberfrugtskiverne er møre, og chorizoen er let sprød. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål, og fordel det over peberfrugt og chorizo i ovnfadet. Fordel små stykker gedeost øverst. Bag fadet i ovnen i yderligere 30 minutter, til æggemassen er fast og gylden. Servér med groft brød og bredbladet persille.