1. Sautér løg og hvidløg i lidt olie i en gryde, uden de tager farve. Kom hvidvin og bouillon ved, og lad det simre i 10-15 minutter.
2. Tilsæt ærter; kog op, og blend med en stavblender. Smag til med salt og citronsaft.
3. Kog vand og salt op. Slå æggene ud i hver sit glas, og kom 1-2 tsk. eddike ved hvert æg. Kom dem i det næsten kogende vand, og fold æggehviden ind over blommen. Pochér dem i 2-3 minutter. Tag dem op, og trim dem.
4. Kom suppen i dybe tallerkener, og top med æg og ærteskud. Servér med brød til.
NB: Husk at sætte kikærter i blød til onsdag!
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Hotdog a la completo - Få opskriften her
Onsdag: Kylling og tomat i garam masala - Få opskriften her
Torsdag: Lammehakkebøffer med kikærte-yoghurt - Få opskriften her
Fredag: Pasta med kammuslinger og asparges - Få opskriften her