1. Kødboller: Rør kødet grundigt sammen med de øvrige ingredienser til farsen. Bring 1 l vand i kog i en gryde med ½ tsk. salt. Form farsen til ca. 20 små boller, og læg dem i vandet. Lad dem koge i 10 minutter, tag dem op, og læg dem på en tallerken. Gem kogevandet.
2. Kog risene efter anvisningen på pakken.
3. Karrysauce: Pil løgene, og hak dem. Skræl æbler og gulerødder, og skær dem i tern. Svits løg, æbler og gulerødder i olien i en gryde. Tilsæt karry og hvedemel, og lad det svitse med et øjeblik. Pas på ikke at lave det for stærkt, hvis baby skal spise med. Tilsæt 7 dl af kogevandet fra kødbollerne, og lad saucen koge i 15 minutter under låg.
4. Blend saucen (gerne med en stavblender direkte i gryden), til den er glat og jævn. Lad kødbollerne småkoge 5 minutter i saucen, og smag til med salt og peber.
5. Server med kogte ris, rosiner, æbler skåret i både og evt. et drys korianderblade.
Boller i karry med æble og gulerødder er en del af opskriftssamlingen Grøntsager under cover - se de andre lækre opskrifter her!
Ellers prøv:
Kartofler i fad med skinke og ærter
SPIS BEDRE har en af de mest populære opskrifter på boller i karry - der er en samling af idéer til tilbehør, og tips til de perfekte boller. Se opskriften her: Boller i karry