Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem i lidt olie på en varm pande sammen med rosmarinkvistene i 5-6 minutter på hver side, til kødet er netop gennemstegt. Stil panden til side.
Steg baconskiverne på en tør, varm pande på begge sider, til de er sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Skyl og slyng icebergsalaten. Skær kyllingefileterne i skiver.
Pil løget, og hak det fint.
Steg løget i lidt olie på en pande sammen med karry og spidskommen i 1 minut. Tilsæt honning.
Lad løgmassen køle af i en skål, og vend derefter yoghurt og mayonnaise i.
Rist brødene på en brødrister eller i ovnen.
Smør med karrydressing. Fordel soltørrede tomater, salatblade, kyllingefilet og bacon på halvdelen af brødskiverne, og læg de sidste brødskiver ovenpå.
Tryk de færdige sandwicher godt sammen, og skær dem over i 2 trekanter.
Clubsandwich er en ægte cafe-klassiker, men den populære sandwich med kylling og karrydressing er også supernem at lave derhjemme. Kyllingesandwichen med karrydressing er perfekt til både frokost og aftensmad, hvad end du er på farten eller har god til derhjemme.
Her får du opskriften på en luksus-clubsandwich, der laves med stegt kyllingebryst, bacon og hjemmelavet karrydressing. Vil du lave en lynhurtig clubsandwich, kan du altid købe færdigstegt kylling eller købe en karrydressing.
Det der kendetegner en klassisk clubsandwich er fyldet af kylling og karrydressing, og det er vist inden hemmelighed, at karrydressingen er den afgørende smagsgiver i kyllingesandwichen.
PRØV OGSÅ: Baguette med laks og wasabimayonnaise
Selvom der findes et utal af karrydressinger i supermarkederne, kan vi godt anbefale at lave den fra bunden. Opskriften er nemlig både nem og giver en utroligt velsmagende dressing til din sandwich. Karrydressing er den originale clubsandwich-dressing, og derfor er den selvfølgelig med i opskriften her.
De klassiske ingredienser i opskriften til clubsandwich er kylling, bacon og karrydressing. Derudover er det lækkert med lidt frisk, sprød salat i kyllingesandwichen som modspil til den fede dressing og bacon. Som salat har vi i denne opskrift brugt iceberg, men romaine eller spinat er også lækkert i en sandwich.
PRØV OGSÅ: Klassisk BLT-sandwich
I denne opskrift på clubsandwich har vi også tilføjet soltørrede tomater, som giver masser af god smag. De soltørrede tomater kan sagtens udelades eller erstattes af friske tomater. Vil du have mere grønt i din clubsandwich, kan du også tilføje agurker, radiser eller peberfrugt.