Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Hjemmelavede pickles — den bedste pickles opskrift
17. november 2021
Af:
Beagle Iule-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Du kan selv sylte pickles, men kom kun konserveringsmiddel i, hvis det syltede skal gemmes længe. Pickles smager godt til kødpålæg, fx hamburgerryg.
Hjemmelavede pickles
3 dl eddike
250 g sukker
2 tsk salt
¼ blomkål
1 gulerod
1 håndfuld grønne bønner
½ peberfrugt
10 små løg
½ squash
Lidt hvidkål
Evt. 1-2 små chilier
2 tsk Colmans sennep
1 lille spsk karry
3 spsk mel
Ca. 1 dl vand
Sådan laver du pickles
Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog op.
Skær grøntsagerne i små stykker. Løg og chili skal være hele.
Læg alle grøntsager i lagen og giv dem et opkog.
Rør sennep, karry, mel og vand sammen og jævn lagen med det.
Kog i 2 min. og hæld straks på skoldede glas.
Tag chilierne op, hvis dine pickles ikke skal være for stærke.
Opbevar på køl.
Læs mere om:
pickles
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også