1. Tænd ovnen på 200°. Skrub eller skræl jordskokkerne, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Læg dem i et ovnfast fad. Skyl druerne, og vend dem sammen med jordskokkerne. Dryp olie over fadet, krydr med salt og peber, og vend rundt.
2. HONNING-DIJON-KYLLINGELÅR: Dup kyllingelårene tørre. Rør sennep, honning, olie, finthakket rosmarin, salt og peber sammen. Smør kyllingelårene ind i blandingen, og læg dem over jordskokkerne. Hæld bouillon i bunden af fadet, og steg retten i ovnen i 30 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte og gyldne.
3. SERVERING: Skyl rucola, og servér det til kyllingen sammen med brød.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fritata med kartofler og sprød chorizo – Få opskriften her
Onsdag: Fransk galette med skinke og ost – Få opskriften her