Mad
1. OVNBAGT PASTINAKSALAT: Tænd ovnen på 180° varmluft. Skræl pastinakkerne, og skær dem i tern. Vend dem med olie, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med spidskommen og salt. Bag pastinakkerne i ovnen i 20-25 minutter, til de er gyldne og møre. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Flæk granatæblet, pil kernerne ud, og fjern de hvide, bitre hinder. Skyl og hak persille.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Sød kartoffelpande med spinat – Få opskriften her
Onsdag: Kyllingefrikadeller med urter og forårs-kartoffelsalat – Få opskriften her
Torsdag: Boghvede-otto med ristet fennikel og sprød serrano – Få opskriften her
Fredag: Kødboller i tomatsauce med squash-spaghetti – Få opskriften her