All-in-one-kylling og fennikel
Mad

All-in-one-kylling og fennikel

28. juni 2021
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er all-in-one-kylling og fennikel. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 1 t og 0 min

Det skal du bruge

  • 500 g små kartofler
  • salt
  • 2 kyllingebryster, gerne med skind
  • lidt olie til stegning
  • 2 fennike
  • 2 økologiske citroner i tykke skiver
  • olivenolie
  • 2 håndfulde dild, grofthakket

Tilbehør

  • grøn salat
  • olie og eddike

Opskrift - Sådan laver du all-in-one-kylling og fennikel

  1. Skrub kartoflerne, og kog dem knap møre i saltet vand. Vend dem med olie.
  2. Del kyllingebrysterne i to stykker hver, og brun dem i lidt olivenolie på en varm pande.
  3. Skær fenniklerne i både, og vend dem med lidt olie og salt.
  4. Kom kylling, kartofler, fennikel og citron i et ovnfast fad. Krydr med salt, og sæt det hele i en 200° varm ovn i 40-50 minutter, eller til det hele er mørt og gyldent. Vend dild i lige inden servering.
  5. Servér straks kylling med det hele og med en grøn salat til.

TIP: Retten kan laves med en hel kylling og fyldes med flere grøntsager til en rustik vennemiddag.

Prøv denne lækre blomkålssuppe med pocherede østers

Læs også