Tænd ovnen på 200°. Krydr andelårene godt med salt og peber. Steg dem på skindsiden i smør på en pande, til skindet er sprødt og gyldent. Sæt dernæst panden i ovnen i ca. 5 minutter, til andelårene er let rosa indeni. Lad dem hvile i 10 minutter.
Vintersalat:
Skyl og tør spinaten, og anret den på et salatfad. Skyl æblet, og skær det i papirtynde skiver. Rør olivenolie, balsamico, sennep, ahornsirup, salt og peber sammen til en dressing, og vend den i salaten. Rist valnødderne på en tør pande, og hak dem groft. Fordel valnødder og gedeost i mindre stykker over salaten, og vend let rundt. Servér med andelår og lunt brød.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Lasagne med kylling og spinat
Onsdag: Brændende kærlighed med bacon og grøntsager
Torsdag: Spinat-curry med kylling
Fredag: Tærte med oksegryderet