
1. Blend havregryn til fint mel i en blender eller foodprocessor. Tilsæt de resterende ingredienser – med undtagelse af olie – og kværn videre, til dejen er helt glat. Opvarm vaffeljernet, og smør det med en smule olie. Bag vafler af havregrynsdejen. 2. POCHEREDE ÆG: Bring vandet i kog i en gryde. Tilsæt eddike, og skru ned, så vandet holdes lige under kogepunktet. Slå 1 æg ud i en kop. Brug et piskeris til at røre rundt i vandet, så du skaber en hvirvel i midten af gryden. Hæld forsigtigt ægget fra koppen ned i hvirvlen, og lad gryden stå, imens vandet drejer rundt, og æggehviden samler sig omkring blommen. Skub ægget ud i siden af gryden, og giv det 2-3 minutter, indtil hviden er fast og blommen stadig flydende. Tag det op, skab endnu en hvirvel i midten af gryden, og pochér de resterende æg på samme måde. 3. AVOCADOMOS: Flæk avocadoerne; fjern stenen, og mos avocadokødet med citronsaft, salt og peber i en skål. 4. SERVERING: Fordel avocadomosen på de friskbagte vafler, top med pocherede æg, og pynt med skovsyre. Servér straks. TIP: At pochere betyder at småkoge i væske, der er cirka 90°-95° varmt. Et perfekt pocheret æg viser en flydende blomme, når det skæres over. Få indkøbslisten til hele ugen her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.