Mad
Opskrift - sådan laver du avocadomoussekage på kiksebund med hindbær
1. Knus kiksene helt fint, gerne i en foodprocessor. Smelt smørret, og rør det sammen med kiksene. Pres kikseblandingen godt ned i bunden af en springform beklædt med bagepapir. Sæt formen på køl i ca. 10 minutter. 2. AVOCADOMOUSSE: Flæk avocadoerne, fjern stenen, og tag avocadokødet ud med en ske – du skal bruge i alt ca. 300 g avocadokød. Smelt chokoladen i en varmefast skål over vandbad. Blend avocadokød, smeltet chokolade, kondenseret mælk og kakao sammen i en blender eller foodprocessor, til massen er ensartet. Pisk æggehviderne stive med en elpisker, og vend dem forsigtigt i avocadoblandingen. Fordel blandingen over kiksebunden, og sæt på køl i mindst 2 timer, så den kan sætte sig. 3. PYNT: Sæt hindbærrene tæt sammen på toppen af kagen. Sigt lidt flormelis over lige inden servering.