1. Tænd ovnen på 200°. Skyl squashen, skær den i tykke skiver, og skær skiverne i kvarter. Skyl tomaterne. Pil rødløget, og skær det i både. Vend grøntsagerne sammen med olie, og krydr med timian, oregano, salt og peber. Fordel grøntsagerne i et ovnfad, hæld bouillon i bunden af fadet, og sæt det i ovnen i 10 minutter. Del torskefileten i 4 portionsstykker, og krydr med salt og peber. Rul hvert stykke torsk ind i parmaskinke. Tag fadet ud af ovnen, og fordel fiskepakkerne oven på grøntsagerne. Sæt fadet tilbage i ovnen, og lad retten stege i yderligere ca. 15 minutter, til skinken er sprød, og fisken deler sig i flager. 2. Tilbehør: Kog pasta efter anvisningen på pakken. 3. Servering: Skyl og hak persille. Drys det over fadet, og servér med frisk pasta. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grøntsagslasagne med hytteost - Få opskriften her
Tirsdag: Burger med oksekød, coleslaw og syltede rødløg - Få opskriften her
Onsdag: Sursød kylling med ris og aspargesbroccoli - Få opskriften her
Fredag: Flæskesteg med persillekartofler og mormorsalat - Få opskriften her