Tænd ovnen på 175°.
Skyl blomkålen, og skær den i mindre buketter. Blend dem til smulder i en foodprocessor.
Tilsæt æg, majsstivelse, friskrevet parmesan og salt, og blend igen til en jævn blomkålsmos.
Beklæd 2 bageplader med bagepapir, og smør blomkålsmosen ud på bagepapiret, så den udgør 2 cirkler på ca. ½ cm’s tykkelse. Bag bundene i ovnen i ca. 45 minutter, til de er gyldne.
Tag pizzaerne ud af ovnen, og vend dem forsigtigt om, så bunden vender opad. Læg dem på en bagerist. Bag dem på risten uden bagepapir i ovnen i 15 minutter, indtil bunden er sprød.
TOPPING:
Smør tomatsauce på de sprøde pizzabunde med en ske.
Bræk mozzarella i mindre stykker, og fordel dem på pizzaen.
Sæt pizzaerne i ovnen igen i 10 minutter, så osten smelter.
Top pizzaerne med serrano og masser af skyllet rucola, og servér straks.
PRØV OGSÅ: Pizza med feta og hele tomater