1. Pil og hak løg og hvidløg, og svits det i smør i en gryde. Krydr med salt og peber. Skyl boghveden i en sigte, hæld den i gryden, og vend rundt. Tilsæt hvidvin, og lad vinen fordampe. Tilsæt varm bouillon lidt efter lidt, så boghvedekernerne akkurat er dækkede hele tiden. Lad boghveden koge i ca. 30 minutter, indtil kernerne er al dente.
2. FENNIKEL-SKINKE-DRYS: Tænd ovnen på 200°. Rens fenniklerne, skær dem i både på langs, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt. Bag fenniklerne i ovnen i 20 minutter, til de er gyldne. Fordel serranoskinken på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist den i ovnen i ca. 5 minutter, til den er sprød.
3. Rør friskrevet parmesan i boghvedeottoen, og smag til. Pynt med fennikelskinke-drys, og servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER