Køletid, muffins: Gerne natten overAntal: 10 stk. Browniemuffins: Tænd ovnen på 150°. Smelt forsigtigt smør og chokolade i en gryde. Pisk mel, æg, sukker og salt sammen med en elpisker i en skål til en luftig masse. Vend chokoladeblandingen i æggemassen. Fyld muffinformene ²⁄³ op med dej. Bag kagerne i ovnen i ca. 15 minutter. Afkøl helt – gerne natten over i køleskabet. LÆS OGSÅ: Browniekage med hindbærmousse og chokoladeganache Hindbærmousse: Udblød husblas i koldt vand i 10 minutter. Skrab kornene ud af vaniljestangen, og bland både korn og stang sammen med hindbær og sukker i en gryde. Bring hindbærrene i kog, og lad det simre i 5 minutter. Tag vaniljestangen op af gryden. Knug vandet af husblassen, og læg den i gryden. Rør rundt, så den smelter. Si massen over en skål, så kernerne fra hindbærrene bliver siet fra. Lad hindbærmassen køle af til stuetemperatur. Pisk fløden til luftigt skum. Rør flødeskum i hindbærblandingen lidt ad gangen, til du får en luftig hindbærmousse. Opbevar den på køl, til kagerne skal serveres. Servering: Pisk hindbærmoussen glat og luftig, og hæld den i en sprøjtepose. Sprøjt den på toppen af de afkølede muffins.