1. Form kødet til 4 bøffer, og steg dem i olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
2. Hummus: Skyl kikærterne i koldt vand i en sigte. Blend kikærter, hvidløg, tahin, citronsaft, olie og spidskommen i en foodprocessor. Justér evt. konsistensen med lidt olie.
3. Fyld: Skyl tomater og forårsløg, og skær dem i skiver. Skyl og pluk romainesalaten.
4. Bolsjebedesalat: Skyl bolsjebederne, og skær dem i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Rør olie, citronsaft, salt og peber sammen i en skål, og vend bolsjebedeskiverne heri.
5. Servering: Varm bollerne efter anvisningen på pakken. Flæk dem, og smør den nederste bolle med hummus og den øverste med Miracle Whip. Saml 4 burgere med fyld af romainesalat, bolsjebedesalat, tomater og forårsløg, og servér gerne ekstra hummus til.
TIP: Læg evt. en skive ost i hver burger.