1. Skyl butterbeans i en sigte. Kør dem i en foodprocessor sammen med æg, indtil du får en helt jævn masse. Tilsæt mel og salt, og kør maskinen igen, så massen samler sig til en smidig dej. Del dejen i 8 stykker. Drys mel på bordet, og rul stykkerne ud i lange pølser. Skær dem i mindre bidder, og brug en gaffel til at trykke bidderne let sammen, så de får et fint mønster. Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og tilsæt gnocchi. Kog i 3-4 minutter, til de flyder til overfladen og føles faste. Afdryp i en sigte.
2. SERVERING: Smelt smørret på en stor pande, og steg de afdryppede gnocchi i ca. 10 minutter, til de bliver let gyldne. Skyl aspargesene, knæk bunden af, og skær aspargesene i mindre stykker. Steg apsarges sammen med gnocchi i de sidste 5 minutter af stegetiden. Hæld pandens indhold i en skål, og vend det i pesto. Tilsæt skyllet rucola og parmesanflager, og vend rundt. Servér straks.